Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Зодиите, които никога НЕ прощават

Никой не е безгрешен и се случва понякога да кривнем от правия път. Но има хора, които не само че прощават трудно, ами и изобщо не го правят. Ако и при вас е така, може би сте някоя от следните зодии:
Лъв
Хората от тази зодия си стоят на мястото и винаги търсят правилния подход за комуникация. С тях е трудно да се скарате, защото имат висок праг на търпимост. Когато обаче сгрешите по някакъв начин или ги разочаровате, по-добре не се надявайте да ви простят. За тях прошката е решение, което трудно взимат, дори може да се каже, че никога не взимат. Внимавайте с тях!
Вижте още: Каква ще бъде връзката между жена Овен и мъж Овен
Овен
Този знак е доста експресивен и може да избухне за секунди. Представителите на зодия Овен са супер верни приятели и можете да разчитате на тях, но знайте, че те също разчитат на вас и не приемат предателството. Веднъж направите ли грешна стъпка, може завинаги да загубите най-верния си приятел. Овните могат да бъдат безкомпромисни и наумят ли си нещо – то става на всяка цена! По-добре не търсете конфликт с тях!
Телец
Не може да не сте забелязали, че те са кротки и са приятна компания. Имат мнение, което винаги изразяват и защитават и се борят за справедливост. Търпението и упоритостта на Телеца е всеизвестно. Обаче… внимавайте да не го ядосате, защото тогава се превръща в истински разярен бик и е готов да помете всичко и всички по пътя си! Веднъж загуби ли контрол, става страшно. Код червено за опасност!
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg