Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Зов за помощ: Предколеден турнир събира средства за лечението на млада майка

В събота, 17 декември, от 11.00 часа, градският стадион в Своге ще приеме благотворителен турнир под наслов “Заедно за Вася”. Футболистите на Спортист (Своге), Сините орли, Зенит (Церово) и сборен отбор от ветерани ще се включат в помощта за Вася Малинова.
Билетите струват по 10 лева и всички събрани средства ще бъдат преведени по сметката на младата майка (BG76STSA93000020947133).
Организаторите съобщават, че се нуждаят от доброволци, които да поемат пропускането на хората на двата входа и призовават стадионът да бъде напълнен. Те са подготвили и специална изненада, която ще разкрият в следващите дни.
Вася се бори с рак на гърдата от доста време и до този момент семейството ѝ е успявало само да покрива разходите. Но наскоро ѝ откриват разсейки в белия дроб и мозъка.
Младата майка е подложена на агресивна и тежка химиотерапия и лъчетерапия в Турция, стойността на която е около 5000 лева. По първоначални сметки Вася ще трябва да премине през 12 курса на лечение. Освен разходите за тях, на семейството са му нужни и средства за престоя в болницата и транспортните разходи. Общата сметка на паричните средства, които са нужни на Вася, възлиза на 100 000 лева.
Желаещите да помогнат могат да го направят, като преведат средства по следната банкова сметка:
IBAN: BG76STSA93000020947133 – Вася Малинова
Можете да помогнете на Вася и чрез paypal ТУК.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg