Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Знаел е какво ще последва: Марадона при дебюта на Меси за Аржентина на световни (ВИДЕО)

В 17:00 часа българско време днес (18 декември) на стадион „Лусаил“ в Катар един срещу друг се изправят Аржентина и Франция. Както вече сте се досетили, става въпрос за големия финал на Световното първенство по футбол.
И двата тима са печелили световната титла два пъти в историята до момента, но при „петлите“ това се е случвало далеч по-скоро – на миналото Световно в Русия. Сега ще опитат да го спечелят за втори път поред – нещо, което са правили само Бразилия и Италия.

Аржентина пък ще опита да спечели най-престижния футболен форум за първи път от 36 години насам, след като успехите датират от миналия век – 1978 и 1986 година. Всички в страната чакаха години наред Меси да ги поведе така, както го стори Марадона преди време.
Аржентина игра финал и през 2014 година, но тогава загуби в продълженията от Германия. Сега е вторият и последен шанс за Меси да стъпи редом до легендарния Марадона, който би дал всичко, за да види това.
Вече покойният легендарен техничар сякаш предусеща още при дебюта на Меси за Аржентина на световни, че един ден Лео ще поведе страната им към титлата (вижте видеото по-долу в материала). Но дали ще успее? Последен шанс!
Проблемът е, че Меси е провал в един аспект – шанс да го промени срещу Франция (ВИДЕО).

Maradona’s reaction to Messi coming on as a substitute in 2006 to make his World Cup debut is amazing.pic.twitter.com/xqDklr7WQv
— Classic Football Shirts (@classicshirts) December 17, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg