Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Златно мляко – топи излишните килограми за дни, ето как да си го направите

Днес ви представяме супер лесна рецепта за един природен еликсир, който ще ви донесе редица здравословни ползи, а също ще ви помогне бързо да се отървете от излишните килограми натрупани през зимата.
Вижте още: Мощна детоксикация на черния дроб със стафиди, ето как
Златното мляко, чиято тайна съставка е куркумата, ще подобри работата на черния дроб, защото помага за доброто обработване на храната и елиминира веществата, които са опасни. Тази магична напитка ще ограничи освобождаването на цитокини в тялото, които предизвикват появата на възпалителни процеси в човешкия организъм, както и заболявания, свързани със сърцето.

Освен това златното мляко стимулира секрецията на BDNF – ендорфин, който спомага за увеличаване броя на нервните връзки в мозъка, които отговарят за добрата памет.
Препоръчителната дневна доза от тази напитка е до една чаша на ден, която ще спомогне за изгарянето на излишните мазнини.
Ето как да си приготвите златно мляко:
Сварете 1 ч.ч. домашно прясно мляко. След като е готово, добавете 1/2 щипка куркума, разбъркайте хубаво и ги оставете да поврят за няколко минути заедно. Налейте в чаша и подсладете с мед. Консумирайте го докато е топло.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg