Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Златко Далич обясни защо се е наложило да извади Брозович срещу Аржентина

Селекционерът на Хърватия Златко Далич обясни причината, заради която е извадил полузащитника Марсело Брозович в началото на второто полувреме на полуфиналния сблъсък срещу Аржентина на Мондиал 2022. “Ватрените” загубиха с 0:3, а в 50-ата минута Далич извади Брозович – ход, който изненада мнозина.
Брозович не направи особено силно първо полувреме, но изваждането му в началото на втората част далеч не бе очаквано. Причината за смяната обаче е била това, че Брозович е изпитал стягане в мускула още през първото полувреме, а в началото на втората част е разбрал, че няма да може да продължи срещата.
“Брозович усети, че мускулът го стяга. Поради тази причина решихме да не го рискуваме да края на мача. Ще се опитаме да го върнем в мача за третото място”, каза Далич след двубоя. Марсело Брозович е един от най-силните играчи за Хърватия на Световното първенство, като преди двубоя с Аржентина бе заменен само срещу Бразилия – и то в 114-ата минута на срещата.
Марсело Брозович държи рекорда и за най-тичащ играч в историята на световни първенства, макар и да е най-големият пушач в отбора на Хърватия.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg