Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Зелено и черно в екипите на Юнайтед, от клуба махнаха емблемата на третия екип (СНИМКИ)

Манчестър Юнайтед се радва на сравнително добър сезон 2022/23. “Червените дяволи” преодоляха трудното начало, за да завършат трети във Висшата лига и да си осигурят завръщане в Шампионска лига.
Юнайтед също успя да сложат край на шестгодишната си трофейна суша, когато вдигнаха купата на Карабао Къп през март. Отборът на Ерик тен Хаг ще се състезава на финала за ФА Къп срещу градския си съперник Манчестър Сити на 3 юни.
Трите екипа на Юнайтед за сезон 2023/24 се “показаха” в социалните мрежи
Независимо от това как завърши финалът за ФА Къп, това ще е успешен сезон за Юнайтед и феновете на клуба ще бъдат изключително оптимистични за кампанията 2023/24.
Трите екипа, които Юнайтед ще носи за следващия сезон, който започва в началото на август, вече е ясно как ще изглеждат.  FootyHeadlines (почти безгрешни в разкриването на екипите) все още не са успели официално да потвърдят фланелките, но казват, че те “вероятно са истинската сделка” и тяхната точност е над 90%.

Leaked Man United home kit 2023/2024.Keren gak tu? pic.twitter.com/huAtYBP8me
— Siaran Bola Live (@SiaranBolaLive) May 30, 2023

Фланелката на Adidas съчетава класически червен основен цвят с черно за логото и трите ленти плюс бели детайли. За първи път от сезон 2019-2020 Adidas използва черно като вторичен цвят.
Смята се, че гостуващата фланелка на Юнайтед за следващия сезон е предимно тъмнозелена с бели ивици. Третият екип е предимно бял с червени акценти. Прави впечатление, че на него няма клубната емблема, а на нейно място един дявол. На Острова пък се сетиха за “иконата” Бербатов, на когото взеха специално интервю за случващото се.

JUST IN: Reported leak of #MUFC’s kits pic.twitter.com/mtRctUj8Y4
— UtdPlug (@UtdPlug) May 29, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg