Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Звезда на Ботев (Вр): Първа лига е на добро ниво, все повече си възвръща силата

Чуждестранната звезда на Ботев (Враца) Браян Переа каза много добри думи за българската Първа лига в родината си. Колумбиецът заяви, че първенството ни е на добро ниво и че се чувства щастлив в Ботев и България.
„Тук има много конкурентни отбори, това е лига, която все повече си възвръща силата с традиционните отбори и е на добро ниво. Много играчи на добро ниво също пристигнаха и това има голямо значение.

Футболът тук по-скоро е физически, не толкова тактически, защото по-голямата част от отборите това не им е силната страна. Физическото е, което може да се види най-много в мачовете“, коментира Переа пред Caracol TV.
„Истината е, че се чувствам много добре, много съм щастлив. Тук отново имах възможност да играя, да се забавлявам отново, защото това е нещо, което открих отново тук, в България.
Клубът ми протегна ръка в труден момент от кариерата ми и аз се възползвах от възможността. Благодаря на Бог, в личен и психически план всичко върви много добре“, допълни нападателят, който подписа с Ботев до 2025 година. А ето коя звезда на Челси позира с екипа на Ботев (Враца).

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg