Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

За 15 години на големи форуми: Само в 1 плейоф Хърватия не е играла продължения

Снощи Хърватия стана четвъртфиналист на Световното първенство по футбол, след като победи Япония. за целта обаче “шахматистите” трябваше да играят продължения и да надвият при дузпите, защото в редовното време мачът завърши 1:1.
Оказва се, че подобно положение никак не е новост за хърватите. В седем от последните си осем мача на големи първенства – световни и европейски) те не успяват да си свършат работата в редовното време и играят продължения.
Тенденцията започва от Евро 2008, когато “шахматистите” играят четвъртфинал с Турция, продължава с 1/8-финала на Евро 2016 срещу Дания и стига до Миндиал 2018. В Русия и в трите си плейофа хърватите играха продължения – в 1/8-финала срещу Дания, в 1/4-финала срещу Русия и в полуфинала срещу Англия.
След това тази закономерност спира във финала на Мондиал 2018 срещу Франция, който Хърватия загуби. В осминафиналите на Евро 2020 обаче отборът на Златко Далич отново игра продължения – в мача срещу испания, а в първия плейоф в Катар спазиха тази “традиция” и срещу Япония.
Сега предстои четвъртфинал срещу Бразилия и предстои да видим дали това ще се случи отново. Срещу Япония в герой за тима се превърна вратарят Доминик Ливакович – ето какво постигна той. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg