За първи път Световен винен конкурс си партнира с българска минерална вода – DEVIN

За първи път Световен винен конкурс си партнира с българска минерална вода – DEVIN

photo1

За първи път в 20-годишната история на престижния Световен винен конкурс (Concours Mondial de Bruxelles), негов основен воден партньор ще е българска минерална вода – DEVIN. В рамките на партньорството, компанията ще предостави свои продукти за целите на състезанието – минерална вода DEVIN и газирана вода DEVIN Air. Concours Mondial de Bruxelles ще се проведе от 29-ти април до 1-ви май 2016 г. в Пловдив.

DEVIN бе предпочетен като партньор на Световния винен конкурс благодарение на своите висококачествени продукти и лидерски позиции на българския пазар. Новата газирана вода DEVIN Air ще бъде включена при дегустациите на червени плодови вина, тъй като по време на консумация тя изчиства рецепторите и подготвя небцето за всяка следваща глътка вино. Нейната специална формула е създадена с помощта на водещи сомелиери и майстор-готвачи, за да допълни по най-добрия начин вкусовите усещания по време на хранене и консумация на вино. Минерална вода DEVIN пък е подходяща за дегустация на по-леки бели вина поради своя уникален минерален състав, натурален произход и чистота.

Програмата на Световния винен конкурс включва дегустации на вина, които ще бъдат оценявани от международно жури, съставено от над 320 дегустатори от цял свят. Те ще присъдят Голям златен медал, златни и сребърни медали в пет категории: червено, бяло, розе, пенливо и сладко вино.

Concours Mondial de Bruxelles е създаден през 1994 г. от белгиеца Луи Аво, като през годините доказва репутацията си на световен винен шампионат. За да затвърди международния си характер, от 2006 г. насам конкурсът се провежда в различни градове извън Брюксел, сред които Лисабон, Бордо, Валенсия, Люксембург, Братислава, а тази година и в Пловдив.

pwjhxv9yPDNg35TVQbGm-12683
БГ Радио пуска водната полиция
май 5, 2016
news-06-06.06
Водната полиция на DEVIN и БГ радио изненада интерактивния музей в Габрово
юни 6, 2016