Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Защо е хубаво да си вземаме вана по-често

Взимането на вала е много приятно и отпускащо, но освен това и изключително полезно.
Ето кои са основните ползи:
1. Ще подобрите дишането си, защото увеличавате количеството кислород, който вдишвате, особено ако водата е топла и атмосферата е уютна. Това се дължи на водното налягане върху гърдите и прочистващото влияние на парата върху дихателните пътища и синусите.
2. Ще придобиете по-младежки вид поради хидрацията на кожата, особено през студените месеци. Ваната успокоява сухата кожа и има подмладяващ ефект, като подобрява еластичността й, прави я гладка и намалява бръчките.
Вижте още: Дори не сте подозирали какво ви причиняват смартфоните
3. Ще се преборите с депресията с една отпускаща ароматна вана на свещи и тиха музика. Тез неща действат по-добре от всякакви лекарствени средства и други методи.
4. Ще подобрите качеството на съня си, ако вземате вана час—два преди лягане. Тя е особено ефективна, ако страдате от безсъние или възрастта напредне. Ваната ще ви помогне да се освободиш стреса и напрежението.
5. Ще облекчите мускулните възпаления, защото топлината отпуска мускулатурата и помага на тялото ви да се отпусне. Като прибавите и соли за вана, със сигурност ще облекчите болката и ще се отпуснете.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg