Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Защо връзките ни се провалят

Любовта е нещо прекрасно, но тя не е само “цветя и рози”. Връзките изискват доверие, уважение, усилия от двете страни. Доста често хората се питат защо не им се получава с даден човек, защо връзките им се провалят… Ето кои може да са причините:
Нашите нужди не са удовлетворени
Понякога сме толкова емоционално зависими от партньора си, че се страхуваме дори да изразим желанията, които не са по неговия вкус. Това е породено от страха да не го загубим и да не провалим връзката си. Но точно това става, когато потискаме чувствата си. Оставайки във връзка с човек, който не се интересува от нашите ценности, ние се обричаме на нещастие, дори всичко друго да е страхотно.
Губим самочувствието си
Когато сме емоционално зависими, ние поставяме партньора си на пиедестал. Неговата дума стои срещу нашата, неговите желания – срещу нашите, неговите действия срещу нашите. Тогава сякаш губим нашата същност, самочувствието си. И малко по малко връзката се проваля.
Поемаме цялата отговорност
В един момент се оказва, че ние сме отговорни за всичко във връзката – за самата връзка, за всички проблеми, за чувствата и желанията на партньора си. А той не е отговорен дори за поведението си. Това не трябва да се случва в една връзка – никога!
 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg