Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Защо Виолета от „Игри на волята“ емигрира в Америка?

Виолета, която влезе в „Игри на волята“ със своята дъщеря Дени, е една от най-интересните участнички във формата през тази година.
Тя от известно време насам живее в САЩ, където се справя повече от добре – управлява три успешни бизнеса и менажира имоти, чийто стойност надхвърля сумата от 100 милиона долара.
Но каква е причината Виолета да напусне в България и да се пресели в Америка?
Съветът на „Площада“: Търсиш ли си качествени дрехи втора ръка? Не пропускай да разгледаш предложенията на магазини „Мания“ – безспорният лидер на пазара у нас.
Това е тежък развод, през който Виолета трябва да премине. Дъщерята на футболната легенда Стефан Стайков се разделя със съпруга си преди повече от 10 години, като дълго се протакват делата за попечителство над дъщеря им. В един момент Виолета решава да емигрира в САЩ, дори и при угрозата да вижда дъщеря си едва няколко пъти в годината.
Сега обаче именно Дени е причината Виолета да се върне в България, за да участва в „Игри на волята“ заедно с дъщеря си. Самата Дени преди време нашумя с участието си във формата „Един за друг“, докато сега е гадже с актьора от „София ден и Нощ“ Кристиан Кирилов.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
The post Защо Виолета от „Игри на волята“ емигрира в Америка? appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com