"Заради тях двамата"! Бъдещата звезда на Реал Мадрид Ендрик разкри причината да подпише с "кралския клуб"

Новото попълнение на Реал Мадрид – Ендрик, разкри причината, поради която е взел крайното решение да се присъедини към „кралския клуб“. Той не пропусна да изрази и радостта си от голямата стъпка в своята кариера.
Испанският гранд осъществи трансфера на бразилския талант по-рано през месеца. Той премина от Палмейрас за сума, която би могла да нарасне до 72 млн. евро с бонусите и останалите такси. Неговият договор с „белия балет“ ще влезе в сила от 2024-а година, когато той навърши 18 г. 
„Реал Мадрид е наистина голям отбор. Вини (Джуниър) ми изпрати съобщения, давайки ми надежди. Кристиано (Роналдо), който е мой идол, също игра за Реал Мадрид. Това е причината да избера клуба и мисля, че беше правилното решение. Бог винаги е бил с мен и ми каза, че това е правилният път“, коментира пред „Marca“ младокът.
В момента в „кралския клуб“ се състезават трима бразилци – Винисиус, Родриго и Милитао. Величествената история на отбора помни много легенди, идващи от южноамериканската страна и записали имената си със златни букви като Роналдо (Феномена), Марсело и Роберто Карлош, чиито успехи Ендрик иска да стигне.
Ето какъв жест към бъдещия играч на „белите“ направи самият Винисиус

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg