Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Започва се: Милошевич води бивш халф на Бетис в Левски

Саво Милошевич започва да гради треньорския щаб в Левски, след като по всяка вероятност ще поеме “сините” от 15-ти юни. По този въпрос в Сърбия вече разкриха и потенциалния му първи помощник на “Герена” в лицето на Алберт Надж.
Сънародникът му е настоящ помощник-треньор на Партизан, информира Srbija danas и припомня, че двамата се познават много добре – те са бивши съотборници в Партизан и сръбския национален отбор, а след това Надж бива помощник на Милошевич по време на треньорския му престой начело на “гробарите” през 2019 г.
Историята на Надж
В момента 48-годишният бивш дефанзивен халф е част от екипа на Игор Дуляй в Партизан. Наскоро Дуляй обяви, че е готов да поеме отговорност за четвъртото място на “черно-белите” в крайното класиране и така целият треньорски щаб на Партизан може да бъде освободен в следващите седмици.

Надж, който ще е най-вероятният първи асистент на Милошевич, е бивш халф на испанския Бетис в периода 1996-1999. В Испания той е играл още за Овиедо и Елче, като за гранда разполага с 61 мача и 1 гол. В чужбина е носил екипа и на Ростов, а на международно ниво достига до Евро 2000 и Мондиал 2006 като играч.
Вижте кой роден наставник също може да влезе в щаба на Милошевич в Левски!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg