Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Зад граница: "ЦСКА иска 2 милиона евро за най-голямата си звезда"

Един от водещите голмайстори в Първа лига, който притесни феновете на ЦСКА – Дюкенс Назон, е тема на дискусии в Хаити около часовете преди дербито с Лудогорец.
В родината му потвърдиха спекулациите от последните дни, че към тарана има интерес от азиатски клубове, които са изпратили скаути в Разград за дългоочаквания двубой.

Намеренията на ЦСКА
В допълнение местното издание Sport Passion Info разкрива, че „червените“ са готови да се разделят с нападателя срещу 2 милиона евро. Това е сумата, която е била заявена от ръководството на родния гранд. 
Националът стартира през лятото неубедително на „Армията“, но с течение на времето започна да разгръща потенциала си и към този момент изостава с 3 попадения на водещия голмайстор в Първа лига Ивайло Чочев (20 гола). 
Вижте какво ще търси ЦСКА срещу Лудогорец в Разград, освен победа!

Infos-transfert : 2M€, c’est le montant demandé par le président du CSKA Sofia pour l’attaquant international haïtien à quelques soit club qui souhaiterait avoir les service de son meilleur buteur.Dossier à suivrehttps://t.co/qqs7Q3Mhjk pic.twitter.com/IZdbtXPAhB
— Sport Passion Info (@SportsPassionI1) May 20, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg