Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Задраскан от Шави е желан от два клуба във Висшата лига, Барса прибира 17 млн. паунда

Може да се каже, че донякъде Барселона се радва на сравнително успешен старт на летния трансферен прозорец. Две сделки бяха завършени – Илкай Гюндоган и Иниго Мартинес – като операцията по подписването на Витор Роке също се смята за почти приключила.
Изходящите трансфери затрудняват Барселона

Каталунците обаче изпитват сериозни затруднения да продадат играчи. В резултат на лошото им финансово състояние изходящите трансфери са абсолютно необходими,за да успеят да регистрират всичките си нови попълнения. А досега само Самуел Умтити е напуснал.
Един от играчите, с които Барселона се надява да се сбогува, е Сержиньо Дест. Десният бек изпадна в немилост при Шави Ернандес, така чеизглежда да бъде продаден през следващите няколко седмици. Според Mundo Deportivo Фулъм и Кристъл Палас се интересуват от подписването му.
Трансферна сума от 17 милиона паунда би трябвало да е достатъчна, за да позволи на Барселона да се раздели с Дест. Той се завръща в клуба това лято след катастрофален период под наем в Милан през сезон 2022/23. Действащите шампиони на Ла Лига ще се надяват, че операцията може да бъде договорена в много близко бъдеще, тъй като са сериозно притиснати да завършва сделка по привличането на нов играч.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg