Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Жулио Сесар: Обичам Лео Меси, но нека не бъдем лицемери, ще викаме срещу тях

Легендарният бивш вратар на Интер и Бразилия – Жулио Сезар, направи любопитно изказване по повод предстоящия финал на Световното първенство в Катар. На него ще се срещнат един от най-големите съперници на “кариоките” Аржентина и Франция.
“Селесао” можеше да стигне до пряк двубой с “гаучосите” на полуфиналите по пътя към мечтания трофей, но възпитаниците на Тите шокираха, губейки изненадващо от Хърватия след изпълнение на дузпи още на 1/4 финалите.
Под светлините на прожекторите на финала на турнира ще попаднат двете суперзвезди на Аржентина и Франция – Лео Меси и Килиан Мбапе, а голяма част от населението на Бразилия ще стиска палци срещу вечния съперник. Подобни нагласи не скри и самият Сезар, който заяви любовта си към Меси, но и не скри, че ще се надява той да не триумфира.
“Като бразилец, трябва да подкрепя Франция”, заяви той, цитиран от “GE Globo” и продължи.
“Обичам Меси. Според мен той е невероятен. Но, ако Бразилия беше на финала, аржентинците също биха подкрепили Франция. Нека не бъдем лицемери в този момент, нали”, допълни още стражът с 87 двубои с фланелката на “селесао”.
Ето с какво Меси притесни “гаучосите” преди финалната битка с “петлите”

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg