Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Жертвата е на прицел, звярът е тук": ЦСКА намекна за най-дългоочакваното ново попълнение (ВИДЕО)

От ЦСКА намериха екстравагантен начин, за да намекнат, че най-желаният футболист от привържениците за този трансферен прозорец е осигурен! Разбира се, става въпрос за Данило Асприля, около когото драмата и обратите в последните дни бяха безброй.

Трансферът не е обявен официално, но “червените” споделиха много любопитно видео с негово участие (можете да го видите по-долу в материала). “Жертвата е на прицел. Звярът е тук” – написаха от клуба към кадрите в социалните мрежи.
На самото видео Асприля е сравнен с крокодил, като двамата са представени като истински хищници. Препратката е повече от ясна – в ЦСКА очакват играчът, който неизбежно скоро ще бъде официално обявен като най-новото попълнение на клуба, да разкъсва противниковите отбори.
Публикацията на “червените” събра много коментари за отрицателно време, като всички те до един бяха положителни. Запалянковците от доста време ясно заеха позиция, че силно се надяват подобен трансферен ход да се осъществи, и то възможно най-бързо.
Добрите новини за “армейците” са, че не се очаква Асприля да има сериозна нужда от време за адаптация в българската Първа лига. Както е добре известно, той бе част от родния елит в периода 2013-2015, когато бе част от Литекс и остави отлични впечатления с изявите си.

През кариерата си той е минал през доста на брой тимове, като е бил част от: Жувентуде, Ал Шахания, Депортиво Перейра, Рампла Хуниорс, Санта Фе, Патриотас, Ал Аин, Ал Фейха, Ал Шабаб, Ал Кадисия, Апоел Беер Шева и Бейтар Йерусалим.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg