Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Жени, освободете се от очакванията и рамките си

Жените стигат до бърнаут, депресия, имат тревожни разтройства и купища други проблеми, до които се докарват от преумора, тичане и неистова нужда да бъдат перфектни. Жените правят това не защото искат да се харесат на мъжете или да бъдат по-добри от тях, нито защото искат да им бъдат равни.
Жените не се съзтезават с мъжете, те се съзтезават с другите жени.
С онази, която има по-гладка кожа. По-стегнати крака. По-блестяща коса. По-бели зъби. С онази, която изкарва повече. Изглежда успяла и е по-напред. С онази, която е добра майка, добра съпруга и хубава жена – не защото е такава, а защото някой я определя за такава. Те сами я определят за такава.
Жените имат неистова нужда някой да им натисне копчето и да ги върне на земята. Жените имат нужда от подкрепа от други жени – да видят черното зад белите истории. Да чуят, да усетят, че перфектните също имат проблеми и всъщност никога нищо не е чак толкова перфектно. И не е на всяка цена.
Жените имат нужда от солидарност и разбиране помежду си.
Жените повече отвсякога имат нужда да си позволят да чувстват, защото дълбо в себе си, так където спи тяхната първична интуиция, всъщност знаят кое е най-доброто за тях.
И няма да изпадам в сладки отклонения, за да казвам, че сте красиви, вдъхновяващи и достатъчни. Няма да ви казвам, че в света има милиарди жени и никоя от тях не е като вас. Няма да ви казвам, че всяка носи своята сила по различен начин и е абсолютно безрасъдно да си позволявате да я губите, в опитите си да се впишете. Няма да ви казвам да спрете процедурите, да раждате деца, да хапвате вкусно и да се грижите за телата си. Няма да ви казвам да отключите дивото в себе си и да го пуснете на свобода.
Всяка една от вас усеща първичната си същност. Знам, че е така. И няма нужда от напътствия.
Ще ви кажа само:
Няма нужда да доказвате нищо на никой. Спрете. Моля ви, спрете. Намерете онова, което ви прави щастливи и го правете по-често. Дори да е абсурдно, дори да е нелогично. Освободете се от очакванията и рамките си. И бъдете жени. Бъдете жени.
 
Автор: Силвия Крумова, Siliva Amica

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg