Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Жената, която каза на Меси, че вече има по-важното от световната титла (ВИДЕО)

Най-ценните думи за него след победата на Аржентина над Хърватия Лионел Меси чу не от най-близкото си обкръжение или съотборниците, а от една журналистка. Това бе репортерката на аржентинския канал “TVP Sport” Софи Мартинес Матеос.
Русокосата журналистка накара лицето на аржентинския капитан да засияе и дори го принуди да сведе поглед от срам. Ето какво му каза неговата сънародничка с микрофон в ръка:
“Последното нещо, което искам да Ви кажа, не е въпрос, по-скоро твърдение. Финалът на Световното първенство по футбол наближава и дори всички да искаме да спечелим, има едно нещо, което никой не може да Ви отнеме и това е онова, което дадохте на всеки аржентинец. Искрено Ви говоря.
Няма нито едно дете, което да няма Ваша фланелка. Независимо дали е оригинална, реплика, самоделна или въображаема, честна дума. Вие докоснахте живота на всеки, а това е много по-важно от световното първенство.
Това е благодарност за момента на голямо щастие, който подарихте на толкова много хора. Надявам се, че знаете това в сърцето си, защото смятам, че е по-важно от световното първенство, и Вие вече го имате, така че, благодаря, капитане!”.
Суперзвездата едва ли бе очаквал да чуе точно тези думи. Той изигра силен мач срещу Хърватия, като вкара гол и даде асистенция на Хулиан Алварес. На сметката си нападателят вече има 5 попадения на Мондиал 2022. А ето какво признание направи Меси след класирането на финал. 

Que hermoso video, todos pensamos así de Messi 😭🥰 pic.twitter.com/P0UmLqF3rm
— Kun 🇦🇷 (@KUNFCB1) December 13, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg