Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Желан от ЦСКА си търси отбор вече 3 години

34-годишният сънародник на Амос Юга – Мапу Янга-Мбива, бе желан от ЦСКА в началото на 2021 г., но тогава до свободен трансфер така и не се стигна.

Дефанзивният играч с френско гражданство разполага със солидна визитка, като по време на кариерата си е играл за отбори като Монпелие, Олимпик Лион, Рома и Нюкасъл. Единственият му значим трофей остава титлата от Лига 1 през 2012 г. с първия тим.
Любопитно е обаче да се отбележи, че Мапу вече три години е без отбор, след като напусна „младежите“. По-късно той бе спряган отново с Монпелие и половин година по-късно с ЦСКА, но липсата на сделка го превръща в дългосрочен свободен агент. 
Желанието на играча
Във Франция припомнят съдбата на опитния футболист, който е решен отново да играе, но в Близкия Изток. Пред вестник La Provence бранителят обяснява, че той иска да се забавлява в оставащите му активни години на терена:
“ Насочвам се към страните от Персийския залив, защото живея там. Знам откъде съм, какво съм направил във футбола. Познавам уменията си, но също така съм и наясно… Годините минават, остарявам. Не мога да се разхищавам. Просто искам да се забавлявам през сезоните, които ми остават“, категоричен е Мапу.
Вижте кой футболист на ЦСКА 1948 е бил желан от ЦСКА, но не е бил пуснат!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg