Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ето я красивата приятелка на шеф Кустев от MasterChef (СНИМКИ)

Шеф Илиан Кустев е едно от новите лица в MasterChef. Той е сред тримата експерти, които ще бъдат в журито на предаването, ще оценяват участниците и в крайна сметка ще решат кой ще вземе голямата победа в предаването.
Зрителите вече го познават и от друго риалити предаване, в което той взе участие – „Фермата“, част от която той бе през 2020 година.
Телевизионната кариера на шеф Кустев стартира след голямо сътресение в неговия живот – когато той научава от 6-годишната си дъщеря, че съпругата му му изневярва. „Рогата ми бяха като на лопатар“, споделя шеф готвачът. С нея той се запознава, докато работи в Лондон, но очевидно вече не са заедно, след като той разбира за подвизите ѝ.
Съветът на „Площада“: Търсиш ли си качествени дрехи втора ръка? Не пропускай да разгледаш предложенията на магазини „Мания“ – безспорният лидер на пазара у нас.
Днес обаче шеф Кустев отново е щастлив и в личен план, а не само в професионален.
Той е във връзка със знойна красавица, която му позволи да забрави за изневерите на предишната си жена. Неговата приятелка се казва Силвия, като в социалните мрежи двамата пуснаха снимки от лятната си почивка в съседна Гърция.
Ние можем единствено да му пожелаем, че повече няма да му се налага да „слага“ рога и че този път ще извади късмет с жена си.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК

 
The post Ето я красивата приятелка на шеф Кустев от MasterChef (СНИМКИ) appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com