Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ето колко порасна синът на Благо Георгиев от Есмер (СНИМКА)

Красивата Есмер Омерова е една от бившите изгори на футболиста Благой Георгиев. Двамата се врекоха във вярност и дори имат общо дете, но малко след това Джизъса реши да изостави рускинята, редом с общото им дете.
Романсът между Благо и Есмер започва във времето, в което Георгиев играе в руското футболно първенство. След като обаче двамата се разделят, техният син Елай остава да живее с майка си в Русия, а българинът няма какъвто и да е достъп до него. Според информациите в медиите, Есмер категорично отказва да позволи на Елай да контактува с баща си, тъй като се чувства предадена и силно разочарована от постъпките на Благо.
В социалните мрежи Есмер показа колко е пораснал малкият Илай.
Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!
Тя публикува негови кадри по време на баскетболен мач, където Илай се снима с талисмана на един от отборите – голям плюшен мечок. През лятото Илай ще навърши седем години, като той явно е увлечен по баскетбола.
Елай – синът на Благо Георгиев от Есмер
А в живота на Благой Георгиев сякаш продължава да се повтаря един и същи сценарий.
След като изостави Есмер, той се хвана с плеймейтката Златка Райкова и от която също се сдоби с наследник. Скоро след това обаче Джизъса реши да се раздели и с нея, а впоследствие се ожени за далеч по-младата Полина. А дали бившият футболист на Славия ще се „кротне“ и най-накрая ще остане с една жена за по-дълъг период от време, това предстои да разберем в бъдеще.

The post Ето колко порасна синът на Благо Георгиев от Есмер (СНИМКА) appeared first on Хубава жена.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: hubavajena.bg