Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ето кой е актьорът, замесен в скандала с Диана Димитрова (СНИМКА)

Преди няколко дни българската общественост и актьорска гилдия „пламнаха“ заради Диана Димитрова, която сензационно разкри, че е била бита на снимачната площадка от свой колега. Тя подкрепи признанието си със снимки, на които е насинена и разплакана. След като прокуратурата се намеси, започнаха да валят и предположения кой е въпросният мъж, замесен в скандала.
Според „Уикенд“ името на “известния човек”, посинил от бой красивата актриса, е Юлиан Вергов. Други източници, посочени като свидетели пред прокуратурата, твърдят, че именно него е назовала вчера Диана по време на двучасовия разпит.
От запознати със сагата става ясно, че действието се е развило по време на снимките на „Откраднат живот“ през 2017. По сценарий д-р Огнянова и доц. Банков са въвлечени в интимни отношения, но се оказва, че те преминават и в реалния живот. Връзката на Диана и Юлиан е мимолетна, но приключва драматично.
Според всички 30 свидетеля, побоят, за който актрисата така и не си извадила медицинско, е следствие на грозна реплика срещу 15-годишната дъщеря на Вергов, Алина. Каква е истината предстои да разберем, а към днешна дата на всички замесени е забранено да говорят по темата, докато тече разследването.

Снимка: iWoman
 
*Екипът на iWoman.bg осъжда насилието под каквато и да е форма.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg