Ето кога трябва да се случи сделката за Левски София, датата е ясна

Всеизвестен факт е, че сделката между Спортс Рипъблик и Левски София е в заключителните етапи. Цялата „синя“ общност в България тръпне от тази вест, след като разговорите между Наско Сираков и сръбските представители са в заключителните етапи.
Очаква се окончателната договорка между двете страни да се случи в първите пет дена на новата 2023-а година, разбра Sportlive.bg.
Към този момент Левски няма възможност да оперира с големи финанси, което възпира Станимир Стоилов да прави различни движения на трансферния пазар. Досега столичани взеха нападателя Рикардиньо, който пък беше договорен по-рано през годината.
Сърбите направиха цялостен одит на финансовото състояние на Левски, като остава единствено да се случат качествено разговорите между клуба и Васил Божков. Левски трябва да даде приблизително 12 милиона лева на бившия си собственик, но сърбите имат проблем с това поради закона „Магнитски“, който е възложен върху някогашния собственик на ЦСКА.
От Спортс Рипъблик трябва да „заобиколят“ прекия контакт с Божков, за да не попаднат под юрисдикцията на американците и да няма проблем с придобиването на отбора от Сухата река. 
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Изпуска ли го Левски? Николай Жейнов с горещи разкрития за милионната оферта за Филип Кръстев!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg