Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ето какво ще направи Веселка с печалбата от "Фермата"

Още с влизането си в петия сезон на „Фермата“, Веселка спечели зрителските симпатии със своето срамежливо, неподправено и леко наивно поведение. Тя прекрачи прага на “Фермата: Нов свят” плахо, а излезе като първата жена победител във „Фермата“. В осмия сезон на риалити предаването, 25-годишната жена пристъпи доста по-смело и мъдро, но с типичната си сдържаност. Това отново се хареса на зрителите и резултатът е факт – Веселка за втори път грабна голямата награда от 100 000 лева!
Още след голямата победа във „Фермата: Нов свят“, многодетната майка преобърна из основи личния си живот, остави зад гърба си лишенията и тежкия физически труд, смени професията си и изгради нов дом. Към днешна дата тя гледа 3-те си дечица в Троян и се прехранва с изработка на бижута, а не с дърводобив и коневъдство. Успяла е да направи къща за гости и кафене. 
В интервю за “Тази неделя“ Веселка Маринова каза какво ще направи с втората си награда: 
“Най-голямата ми мечта е да инвестирам в бъдещето на децата си. Не съжалявам за нито една трудност, през която съм минала в моя живот. Гордея се с всяка една рана и с всяко мое изправяне. Смятам, че точно тези неща са ме направили един силен човек, но се радвам че не съм загубила човешкото в себе си“.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg