Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ето какво разкри Мира от "Игри на волята" след отпадането си (СНИМКИ)

Мирослава или “майчето” както я наричаха съотборниците й, напусна “Игри на волята” на метри от финала. 
Тя се представи достойно, показа воля, издръжливост и не се спря пред нито едно предизвикателство. 
Спечели си приятели както в предаването, така и извън него.
В предаването “На кафе” Мира сподели, че най-голямата й грешка, според нея, е, че е не е била открита и не е споделяла какво й тежи.
Тя също така заяви, че причината да влезе в предаването е мъжа й, който се е обърнал към нея с думите: “Ти си най-силната жена! Влез и им покажи на какво си способна!”
Относно племето на Непобедимите, от което беше част, тя сподели:
„Първото ми впечатление от племето беше, че това са едни страхотни млади хора. В самото начало симпатизирах на Генчо. И мога да кажа, че до днес сме добри приятели в страхотни отношения. Жорко също е прекрасно момче. Възприемах го като мое дете. Със Звезделина и Ели създадохме едно страхотно приятелство. Елица бе моят фаворит, тя е чудесен човек с добро сърце.”

Относно мнението на някои хора, които я наричаха “слабо звено” Мира коментира:
“Не съм влизала в игрите със заявката, че съм силно звено. Но когато го чуеш на ранен етап от игрите, не е никак приятно. Не се почувствах добре от думите на Генчо, но трябваше да поговоря с него. А не го направих.Това, което отчитам като своя грешка в предаването, беше, че не комуникирах достатъчно. Не трябваше да прикривам какво ми тежи – нещата, които ме мъчат. Това беше най-голямата ми грешка в „Игри на волята“.”

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg