Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ето защо жената Близнаци е толкова специална

Жената Близнаци може да изненада всеки един човек.
Понякога е мила и добра, а друг път рязка и дори малко крайна.
Всеки път показва нещо ново от себе си. Тя е специална жена, която ще ви омайва, ще носи удоволствие и ще ви привлича.
Мнозина я смятат за студенокръвна, но това е така, защото тя обикновено разчита на интелигентност, а не на чувства. С нея трябва да се срещате на нейното собствено високо интелектуално ниво.
Докато е млада, тя се занимава с много мъже. Мисълта да посвети живота си само на един мъж и е безкрайно чужда. Непрекъснато търси промяна. Това може би обяснява защо толкова привлекателни жени Близнаци остават самотни.
Вижте още: Защо жената Телец е толкова уникална
Няма, нищо което жената Близнаци не би направила за себе си. Обича лукса и с всички сили се стреми да го получи. За нея е лесно да използва секса като оръжие, тъй като е освободена емоционално. Никога не се срамува от поведението си, защото се съобразява само със себе си.
Тя очаква от сексуалния си партньор да бъде на нейното умствено ниво и да я приема като равна. Отношенията и с мъжете често й изглеждат безсърдечни, но един напуснат любовник обикновено е склонен да й прости и да забрави всички нейни грешки само и само тя да го приеме обратно.
Който иска да запази нейния интерес по-дълго време, трябва да знае, че освен сексуално удоволствие жената Близнаци търси и идеал. Тя има добра интуиция за правене на любов и винаги извлича голямо удоволствие, използвайки всяка предоставила й се възможност, независимо от мястото и времето.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg