Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ето го симпатичното момченце на Лора Крумова (СНИМКА)

Журналистът от „Нова“ Лора Крумова показа в социалните мрежи своя син Явор. Не е тайна, че водещата крие ревностно наследника си от публичното внимание, като рядко може да се види тя да го показва пред хората.
Този път обаче блондинката направи изключение. Тя пусна страхотна снимка на Явор от морето, от която се вижда, че момчето е запалено по карането на сърф. Това не е никак изненадващо, имайки предвид, че неговият баща Сотир е именно учител по сърфиране.
Явор е вече на 9 години и е голямата радост на мама и татко. Външно той прилича на майка си, но според близките, по характер се е метнал на баща си Сотир. Любовта към сърфа е само едно от доказателствата за това.
Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.
Не е тайна, че Сотир, който преди години успя да спечели сърцето на Лора Крумова, е един от най-добрите учители по сърф и водни спортове у нас. Той разполага със собствена школа, намираща се в известния къмпинг „Градина“. Именно там семейството обичайно прекарва летния сезон, радвайки се на морето. През зимата Сотир се насочва към Боровец, където преподава каране на сноуборд.
Лора и Сотир са заедно от 2009 година насам, като те имат и още едно дете. На този етап обаче не са сключили брак, но може би това е въпрос на време.

The post Ето го симпатичното момченце на Лора Крумова (СНИМКА) appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com