Емоционални думи на ген. Мутафчийски разтърсиха българите

Ген. Венцислав Мутафчийски отправи в официалната Фейсбук страница на ВМА емоционален поздрав по случай отминаващата 2022-ра и идващата 2023-а година.
Ето какво написа той:
„Броени часове остават до началото на 2023-а.
Преживяхме няколко много трудни години. Изпитанията, на които бяхме подложени, ни накараха да излезем от рамката и да погледнем на нещата от различен ъгъл. Сплотеността, взаимното доверие, споделените знания и несломимият дух обаче ни дадоха възможност да приемем тези премеждия като възможности. И го направихме – достойно и с чест!
Искам искрено и от сърце да благодаря на всички Вас, колеги, за куража и положените усилия, благодарение на които ние успяхме да се справим с всички предизвикателства и ВМА продължава да е първа сред първите.
Предстои една година с много неизвестни. Но съм убеден, че с нови сили и с премерени, но уверени крачки ще постигнем още по-големи резултати и ще продължим да растем. Защото следваме правилната посока, имаме идеи и мечти. Имаме отбор от съмишленици, устремени да достигнат нови върхове по пътя към успеха!
Колеги, благодаря Ви за професионализма и всеотдайността! Горд съм, че се съхранихме като екип. Горд съм, че сме пример за всички!
Желая на всички Вас и Вашите семейства да бъдете здрави, да има надежда и благополучие в домовете Ви.
Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS
Началник на ВМА“
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
The post Емоционални думи на ген. Мутафчийски разтърсиха българите appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com