Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Електронният търговец eMAG подписа най-големия договор за наем в Румъния

Компанията Globalworth, водещ инвеститор в офиси в Централна и Източна Европа, обяви, че е подписала договор с компанията за електронна търговия eMAG за установяване на централата ѝ в сградата Globalworth Square в Букурещ. Сделката е за брутна отвадаема площ от 10 000 кв. метра и е най-големият нов наемен договор, подписан тази година на офис пазара в Румъния, пише онлайн изданието Romania-Insider.com.
Сградата е част от комплекса Globalworth District в северната част на Букурещ и е с обща брутна отдаваема площ от 29 000 кв. метра, разположени на 3 подземни нива, приземен етаж и 15 горни етажа и едно техническо ниво, като обичайният етаж е с площ от 2130 кв. м.
След споразумението с eMAG сградата достигна 100% заетост.

„еMAG е един от най-големите играчи в сектора на електронната търговия и компания, която отключи много бизнес възможности – от доставките на хранителни стоки и на храна от ресторанти до пазар за продажба на употребявани телефони. Да ги посрещнем в нашата бизнес общност е вдъхновение на много нива“, заяви Ема Ифтимие, ръководител на наемната дейност в Globalworth Romania.
Globalworth Square е завършена през 2021 г. и е най-високо оценената сграда, притежаваща сертификат BREEAM в Румъния и на 3-о място в света със същия зелен сертификат, съобщава собственикът ѝ.
Посредник по сделката е била консултантската компания Cushman & Wakefield Echinox.
Акциите на Globalworth са листнати на борсата в Лондон, а компанията е активна в Централна и Източна Европа. Упрявлява се от 260 души в Кипър, остров Гърнзи, Полша и Румъния. Общата стойност на портфейла ѝ с имоти достигна 3,2 млрд. евро към 31 декември 2022 г.
В Румъния инвеститорът в имоти е представен в Букурещ, Тимишоара, Констанца, Питещ, Арад, Орадеа и Търгу Муреш.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
Компания прави най-високите жилищни кули в региона за 400 млн. евро
Пенсионната възраст в Румъния става еднаква за всички. Каква ще бъде?

Известен български булевард е сред най-скъпите улици в света

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg