Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ЕКО България отвори нова бензиностанция в столицата

EKO България отвори нова бензиностанция в София. Обектът се намира на Искърско шосе, бул. “Асен Йорданов” 4 и е 92-рият от веригата, която компанията управлява в България. Бензиностанцията, която отваря врати днес, е работно място за 9 служители. За по-голямо удобство на клиентите в нея са обособени и минимаркет, кафе зона и удобен паркинг.
Новата бензиностанция на веригата е изградена с обновена концепция и модерна визия, които EKO прилага през последните години. На официалното откриване на бензиностанцията присъстваха Изпълнителният директор на EKO България, г-н Андреас Триантопулос, официални гости и най-добрият български пистов мотоциклетист, посланик на EKO България, Мартин Чой.

“Събитието днес е повече от едно откриване на нова бензиностанция. Това е един много важен момент от историята на нашата компания, в който миналото среща бъдещето. Миналото е 20-тата годишнина от присъствието на нашата компания в България, а бъдещето е нашият непоколебим ангажимент към страната и първата крачка в реализацията на смелата ни стратегия за растеж. Нашият нов обект е първият от многото, които ще открием в изпълнение на нашия план за разширяване на мрежата”, заяви Андреас Триантопулос, Изпълнителен директор на EKO България.
По думите му добавянето на нови бензиностанции е само част от тази стратегия, тъй като са започнали обновяване на съществуващата мрежа първо отвън, а и на отвътре. Той подчерта, че е в ход нова платформа за лоялност, планирани са нови продукти и услуги, като ForeFuel, които ще променят начина на обслужване на клиентите.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg