Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Един от най-богатите германци ще финансира Байерн за Кристиано Роналдо?

Един от най-щедрите германци Маркус Шьон е голям фен на Байерн Мюнхен, но и на Кристиано Роналдо и иска да види португалския ас с фланелката на баварския гранд, затова предложи да финансира пристигането на петкратния носител на “Златната топка” на “Алианц Арена”.
Шон публично предложи да плати за трансфера и да плаща месечната заплата на Кристиано Роналдо, ако португалецът има интерес да дойде в Мюнхен, но има едно условие към Байерн. Шон иска процент от продажбите на фланелки, защото изчисли, че подобно идване на португалеца в Мюнхен ще предизвика “земетръс” и че фланелките с номер 7 ще бъдат изкупени за нула време.
“Би било интересно да се ангажирам с плащането за трансфер и след това за заплатата, която със сигурност ще достигне големи цифри, които впоследствие ще бъдат определени”, каза Шьон пред “Abdezeitung Munich”.

Според германските медии Шьон вече се е свързал с Оливер Кан с конкретна идея за купуването на Роналдо, но засега няма отговор от Байерн относно варианта за португалеца, който, заедно със семейството си, не е доволен в Саудитска Арабия въпреки годишната му заплата от 200 милиона.
Докато прави планове за Роналдо, то Байерн се готви да отмъкне и капитана на Арсенал.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg