Еден Азар хвърли яснота върху случката с Вертонген и заяви категорично: Не съм идиот

Белгийският нападател Еден Азар разкри какво се е случило в съблекалнята на Белгия, след като „червените дяволи“ загубиха с 0:2 от Мароко на 27 ноември.
Бързо се разпространи новината, че футболистът на Реал Мадрид е имал спречкване със съотборника си в националния отбор Ян Вертонген. Двамата влезли в толкова разгорещен конфликт, че се е наложило Ромелу Лукаку да се намеси и да успокои ситуацията. Да, ама не. Азар категорично опроверга твърденията, че се е стигнало до такива изпълнения.
„Нищо не се случи след мача с Мароко. Слуховете? Големи глупости“, сподели белгиецът на пресконференцията преди срещата с Хърватия.
„Не е имало никакви дискусии с Вертонген в съблекалнята. Не съм се карал с него, не съм идиот. Той е по-голям от мене“, заяви с усмивка Азар.
Единственото, което се е случило между двамата, е това, че бившият играч на Челси е казал на защитника, че вече не е много бърз. Вертонген се е съгласил с твърдението.
Все пак изглежда, че напрежението в белгийската съблекалня не е толкова нажежено, колкото изглеждаше на пръв поглед. Какви бяха първоначалните твърдения – вижте тук.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg