Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Евгени най-сетне призна за Елена: Тя е голям манипулатор

Елена Сергова от „Ергенът“ е истински манипулатор и стратег. Това призна пианистът Евгени Генчев, който остави редакторката на второ място във формата, избирайки Валерия за свое момиче и победител.
Евгени бе гост в подкаста на Тото от Скандау, в който разкри, че Елена много добре е режисирала всяка своя стъпка в предаването. Тя дори е успяла да изманипулира собствените му родители, срещайки се с тях малко преди финала.
Ето какво заяви Евгени Генчев пред Тото:
„Елена беше голям тактик. Тя ми писа, за да ми благодари, че сме могли да покажем такова нещо на българската аудитория. Но аз няма как да отговоря в тази ситуация, не мога да влизам в разговори, не върви. Аз съм избрал друго момиче, все пак.“
Съветът на „Площада“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.
„Всичко се случва пред камера. Аз не подготвих родителите си за Елена, исках да видя как ще тръгнат нещата. Мислих, че Елена ще спечели играта, в която момичетата казваха колко ме познават. Усетих я от началото, че е стратег. Тя си режисираше срещите. Както беше, когато ме помоли да ѝ масажирам краката. Аз си правех бележки – ментални. Исках да видя как тя е режисирала срещата си с нашите и когато ги изманипулира и ги извъртя на малкото си пръстче, защото тя знаеше, че няколко години са живели на село.“
Елена успя да изманипулира майката на Евгени

Още когато майка ми ми каза, че тя се е съгласила за буквичката на детето, разбрах, че Елена се е адаптирала добре. Още тогава видях всичко. Разбрах, че тя винаги ще се изкарва миличката пред нашите. Викам си „айде по-добре не“.
В момента изглежда, че Евгени и Валерия са гаджета, а според слуховете, те дори планират лятна сватба на морето. Имаше слухове, че след предаването той всъщност се е събрал с Елена, но тази информация в медийното пространство се оказа невярна и няма нищо такова.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК

The post Евгени най-сетне призна за Елена: Тя е голям манипулатор appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com