Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Евгени Мичев: Ако имах дъщеря, щях да я кръстя България

Броени дни преди 60-тия си юбилей, Евгени Минчев направи равносметка на живота си. Светският лъв гледа смело напред към бъдещите си проекти, които включват негов концерт и издаването на стихосбирката му “Богородично”, която ще бъде преведена и на английски, както и книгата му за здравословно хранене “Глад”.
Вижте още: Тарантино на косъм от сбиване в Кан
“Нищо от тези години не е пропуснато, затова няма и съжаления. Прекрасни години, изпълнени с опит, възторзи, успехи, приятелства…” – сподели Евгени Минчев пред “Телеграф” и допълни: “Изобщо не се чувствам улегнал, в онзи пенсионерски смисъл на думата. Детето в мен е по-голямо от 60-годишния мъж, когото разпитвате днес. Изключително съм дисциплиниран, но не бъркам сериозността със скучноватост. Делови съм, когато правя бизнес, забавен съм, когато има купон, обичам и съм обичан, без оглед на възраст и предубеждения. Относно приоритетите – те винаги ще са на страната на добруването на България, на децата, на собственото ми развитие като човек, родолюбец и благотворител.”, каза още лордът.

Евгени Минчев, който е известен със своята благотворителна дейност, говори откровено и по темата за децата.
Вижте още: Валерия вдигна голямо парти за рождения си ден, Евгени го нямаше (СНИМКИ)
“Ако съм мислил за деца, досега щях да имам. Но знам, че ако имах дъщеря, щях да я кръстя България. Децата са утеха и обозначаване на безсмъртието. Хората се преповтарят чрез поколението си и това им дава надежда, че не са живели напразен живот. Мисля, че щях да съм изключителен баща – суров, непоклатим, дисциплиниращ. Мои деца са онези, за които правя благотворителност. Някои не ме познават, но в тях отеква примерът на доброто, на благородството и усещането, че имат свой непознат, далечен баща, който се грижи за тях.”, каза още Минчев.
Лордът ще отбележи своя 60-годишен юбилей на 2 юни със специална вечеря със свои клиенти и приятели в частен клуб в Лондон.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg