Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Евгени Генчев поздрави новия ерген, Виктор мълчи сърдит

Новият ерген вече е ясен, а темата успя да нажежи онлайн мрежата. Както вече писахме, Александър Младенов е мъжът, който ще се впусне в приключението на живота си, за да открие своята мечтана половинка в предстоящия трети сезон на романтичното риалити в българския ефир.

Бизнесменът беше поздравен от Евгени Генчев. “На добър час, Алек! Пожелавам ти да намериш това, което търсиш!”, написа в Instagram пианистът.
Вижте още: Обрат: Алекс Гърдева и Дениз от “Ергенът” първи дружки (СНИМКИ)
Виктор Стоянов запази категорично мълчание по темата, макар че е много активен в социалните мрежи. Още преди година Ерген №1 се оплака, че не е получил нито стотинка от първия сезон на риалитито, макар че имаше висок рейтинг. Виктор Стоянов трябваше да участва в различни предавания по bTV, но кариерата му в “Преди обед” и “Шоуто на Николаос Цитиридис” приключи много бързо.
Вижте още: Мария Илиева сподели за кошмарни събития от миналото си
За разлика от него, артистичната натура на Евгени Генчев успя да монетизира повече от добре участието си във формата. Пианистът направи супер успешна и печеливша реклама на концертите си, които стратегически беше избрал да са непосредствено след финала на “Ергенът”.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg