Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Д-р Хелмут Марко разкри ключа към успеха в Гран При на Испания във Формула 1

Един от основните съветници за отбора на Ред Бул във Формула 1 – д-р Хелмут Марко, разкри ключа към това как ще бъде спечелено предстоящото състезание за Голямата награда на Испания тази неделя (4 юни).
Пистата в Испания включва много бързи леви и десни завои, което ще окаже голямо влияние на живота на гумите. Болидите ще носят огромни количества гориво по време на състезанието, което няма да улесни нещата. Следователно Марко смята, че в Барселона ще бъде доста трудно менажирането на състезанието и който се справи с това ще се поздрави с победата.

„Преминаването на половината дистанция с тези гуми е най-трудната задача, особено с меките сликове. Голямото предизвикателство тук изглежда ще е управлението на гумите и цялото менажиране на стратегията на всеки един от отборите на решетката“, категоричен бе австрийският специалист.
Беше споменато и преди, че управлението на гумите по време на Гран При на Испания ще бъде трудна задача за пилотите. С премахването на последния шикан на пистата се добавя още един бърз завой, при който също трябва да се завива много по-бързо. Това само ще увеличи натоварването, което гумите ще могат да носят.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Макс Верстапен смята, че Ред Бул може да спечели всяко едно състезание до края на сезона във Формула 1.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg