Д-р Емилова разкри какво да направим след голямото плюскане

Популярният диетолог и специалист по отслабване д-р Емилова разкри какво да направим след голямото ядене покрай Коледа и Нова година.
Не е тайна, че това е времето, в което повечето от нас му изпускаме края и поемаме повече храна, отколкото трябва.
Д-р Емилова сподели следното:
„Най-сигурно е, че ще пощадим организма, ако не прекалим с ядене и пиене. Моите пациенти, вече близо 50000 души от цял свят, споделят, че рецептата за съвземане след охолство и наздравици действа безотказно. За ден или два се остава на чай, може с малко мед и плодове, като се редуват. Това е единственият начин да си върна фабричните настройки, шегува се мой млад пациент.
Важно е да бъде напълно зачеркнат един вреден навик. Да не се дояждат блюдата от празничните маси, вече престояли и вредни за стройна фигура.
Новата година може да започне с ново меню. Да се консумира животинска храна веднъж седмично. Препоръчвам изкиснато козе сирене, от месата – прясно заклано свинско, далеч по-добро от промишлено произведеното пилешко.
Нека извисим празника си над обичайния ритъм. Да се веселим с хората, които обичаме, да танцуваме и да си наречем добри неща за идващите дни. Весели празници!“

The post Д-р Емилова разкри какво да направим след голямото плюскане appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com