Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Дънов за числото 9: Всички възвишени духове, които са страдали и дохождали тук (ВИДЕО)

Числото 9 е числото на възчишеното, на всички възвишени духове, които са страдали и дохождали тук, на земята, да работят.
Вижте още: Хората с тази кръвна група имат извънзем произход
Да бъде светлина във вашите умове, мирът Божии да царува във вашите сърца и Духът на Бога да се всели във вашите души души – това е целта на деветото число.
Деветото число изразява трите принципа – единосъщна и неразделна или първо – Светлината, второ – Мирът и трето – Духът на Хио – Ели – Мели – Месаил. Със Светлината ще познаете непроявения Бог. С Мирът ще влезе в закона на Животворящата сила и с Духът Божии ще проникнете в невидимото

9 – това са портите през, които ще минете. Портите са деветия ангелски чин, за да бъдете посрещанати от Елохимите, Серафимите и Херувимите, за да ви обгърнат в необятната светлина на Бога.
Светлината, която е началото на числото 9, трябва напълно да завладее вашите умове.
Вижте още: Дънов за щастието: Човек е направен само от числа (ВИДЕО)
Аз правя един триъгълник върху сърцата ви и ви написвам деветото число в средата на линията на деветото число, поставям животворящият Дух на моя Отец.
9 – показва различните възможности у човека за доброто и злото.
9 – човешката глава, проявеният човек, резултат на творческия принцип, чрез който се прочвява божествената сила в света.
9 – крйният резултат на всеки живот. 9 – изисква съвършенство.

9 – показва външните резултати, до които можеш да стигнеш.
9 – човекът, който мисли.
Числото 9 е един завършен резулат, един божествен цикъл. От него човек може да се ползува. Онези, които са се занимавали с тайни наук, които са казвали 153 риби, подразбиратели са една от великите тайни.
9 – това е човечеството. Числото 9 е в триизмерия свят.
Числото 9 по съчетания на вътрешните сили е по- силно от външната среа.
9 – съединение на физическия, духовния и божествения живот в едно. Това голяа работам която ще ви научи как да проявите божественото.
9 съдържа всички добродетели. Човешката глава представлява числото 9. То е резултат на божествения принцип в света. 9 е крайния резултат на всеки живот.
Числото 9 представлява човешкия порядък. Като дойде числото 9 – не отлагай. Отложиш ли ще дойде нещастието. При 9 не се философства.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg