Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Дъмфрис избухна с остроумие на странен въпрос за Меси и Мондиал 2022 (ВИДЕО)

Една от звездите на Нидерландия Дензъл Дъмфрис говори дни преди четвъртфинала срещу Аржентина на Световното първенство по футбол. На крайния бранител му се наложи да отговаря на леко странен журналистически въпрос, касаещ голямата звезда на противниковия тим – Лионел Меси.
„Осъзнавате ли, че ако елиминирате Меси, няма да поставите само Аржентина в траур, но и целия свят?“ – гласеше запитването, но Дъмфрис намери точните думи, с които да отговори:

„Мисля, че има 16 милиона души в Нидерландия, които няма да поставим в траур. За тях играем, нали?“ – отвърна футболистът на италианския гранд Милан. Той ще бъде с ключова роля за спирането на атомното нападение на Аржентина, като неговите функции в нападение са дори още по-впечатляващо изпълнявани.
Разбира се, запитването на журналиста към Дъмфрис е породено от факта, че немалко привърженици на футбола биха искали да видят Лионел Меси като световен шампион.
Вижте кога ще се състои двубоят между Нидерландия и Аржентина, както и пълната ТВ програма за Световното първенство по футбол по дати и часове.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg