Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Дългият сезон в Първа лига оставя родните национали почти без почивка

След като от Българския футболен съюз обявиха пълната програма от Първа лига до края на сезона се стига до два основни извода. Сезон 2022/2023 в български футболен елит ще приключи на 7 юни с последните 3 срещи от топ 6.
Малко почивка за националите и рекордно дълго първенство

Първенството стартира на 8 юли миналата година с двубоя Ботев (Пд) – Хебър. Това означава, че нашият шампионат може спокойно да кандидатства за рекордьор по продължителност в Европа. Случайно или не, той ще трае точно 11 месеца- 2, от които отидоха за традиционната зимна пауза, информира „24 часа“
Дългият сезон означава, че националите от българското първенство на практика няма да имат почивка през лятото. Най-вероятно ще им бъдат отпуснати едва няколко дни. Причината затова е лагерът на националния отбор, както и двубоите, които предстоят. Очакванията са на 11 юни Младен Кръстаич да събере избраниците си за двубоите с Литва и Сърбия за Евро 2024. Националите от нашето първенство ще приключат ангажимента си на 20 юни, когато вече ще текат подготовките на техните отбори за новия сезон.
Все още не е ясно официално кои ще бъдат повикани в националния тим, но имената , които често намират място са: Кирил Десподов, Антов Недялков, Тодор Неделев, Доминик Янков (Лудогорец), Иван Турицов и Християн Петров (ЦСКА), Ивайло Чочев, Даниел Наумов, Георги Русев, Радослав Кирилов (ЦСКА 1948), Марин Петков и Илиян Стефанов (Левски). Също така и вратарят на Славия Светослав Вуцов, който обаче е контузен.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg