Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Дробове за милиони: как най-големият пушач на Хърватия е най-тичащият в историята на световни (ВИДЕО)

Голяма част от Световното първенство по футбол мина, но най-хубавото е, че остава кулминацията. Всеки 1/4-финал обещава да бъде много интересен, като в тази фаза е и сребърният медалист от Мондиал 2018 Хърватия. “Шахматистите” обаче ще имат много тежка задача срещу големия фаворит Бразилия. Балканците ще трябва да се раздадат на максимум, за да имат шанс, а добрата за тях новина е, че в състава си разполагат с играча, пробягал най-голяма дистанция в един мач на световно.
Става въпрос за Марсело Брозович, който срещу Япония пробяга изумителните 16,7 км. Любопитното е, че и предишният най-добър рекорд по този показател бе негов – 16,3 км. срещу Англия през 2018 година.
В Бразилия не пропуснаха да обърнат внимание на този факт, но го примесиха с нестандартна за активен футболист на такова ниво зависимост – страстта му към пушенето. Брозович е признавал, че пуши, има и немалко снимки и видеа, които го показват.

Има такива, на които се е заснел и с наргиле. Преди сблъсъка Хърватия – Испания на Евро 2020 самият Брозович бе заснет как си купува цигари в магазин. Можете да видите двете видеа по-долу в материала.
Вижте кога ще бъде четвъртфиналът между Хърватия и Бразилия, както и пълната ТВ програма за Световното първенство по футбол по дати и часове.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg