Древна рецепта с дафинов лист и чесън за прочистване на дома и привличане късмета

Днес ще ви представим една рецепта за отвара, с която може да прочистите дома си от негативната енергия и по този начин да позволите на късмета да дойде при вас.
Знаете, че домът е най-съкровеното място на всеки човек и именно затова трябва да го поддържаме и от време на време да правим неща, за да го изчистим от лоши енергии.
Необходими съставки:
7 скилидки чесън
7 дафинови листа
1 литър минерална вода
Вижте още: Най-мощният ритуал за сбъдване на желания
Начин на приготвяне на отварата:
1. Трябва ви голяма стъклена бутилка или буркан, в която да излеете минералната вода и добавете 7-те скилидки чесън. Докато изливате водата, наречете я по следния начин: „За всички рани на тялото и проблеми на душата помогни ми ти, водице-сестрице. Прогони лошото, донеси доброто. Думите ми са силни, думите ми са бързи, подобно на пълноводна река носят лошия късмет далеч от моя дом и привличат доброто.“
2. След това добавете във водата 7-те дафинови листа. Затворете капачката на бутилката или буркана.
3. Бурканът трябва да се постави в ъглите на къщата, за да може да привлече в дома ви много късмет и здраве за цялото семейство.
Много е важно да гледате водата и ако тя загнива или да се размътва, направете отварата отново. течността от стария буркан трябва да изпразните навън, надалеч от дома ви.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg