Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Драган Шолак излезе със становище по темата "Левски" – има ли сделка между "United Group" и "сините"?

Основателят и председател на Надзорния съвет на “United Group” – Драган Шолак, разпространи официално изявление до медиите, в което коментира последните публикации и твърдения около евентуалната смяна на собствеността в Левски!
Той е категоричен, че слуховете за успешно сключена сделка не отговарят на истината и акциите не са прехвърлени на него или на неговите компании!
Шолак отправя молба към журналистите “да се придържат към официална информация по темата и да не се доверяват на непроверени факти”, тъй като “подобни спекулации могат да застрашат преговорите и да намалят шансовете за успешно финализиране на потенциална сделка”.
За финал бизнесменът заявява, че ако се стигне до такава, той ще го обяви официално, а дотогова “всяка информация, която съдържа подобни твърдения, трябва да се счита за спекулативна и невярна”.
Ето какво гласи становището на Шолак:
“Във връзка с появили се публикации в българските медии, в които се твърди, че сделката за собствеността на футболен клуб Левски вече е приключила и акциите са прехвърлени на мен и/или мои компании, бих искал да заявя, че тази информация не отговаря на истината.
Използвам случая да отправя молба към медиите да се придържат към официална информация по темата и да не се доверяват на непроверени факти и слухове, тъй като подобни спекулации могат да застрашат преговорите и да намалят шансовете за успешно финализиране на потенциална сделка.
Ако евентуална сделка за собствеността на футболен клуб Левски бъде сключена, ще разпространя официално становище до медиите. Дотогава всяка информация, която съдържа подобни твърдения, трябва да се счита за спекулативна и невярна.
Драган Шолак
Основател и председател на Надзорния съвет на United Group
Водещ инвеститор в Sport Republic”.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Изненада: Защитник на Левски се подложи на операция (СНИМКА)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg