Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Доволен: Николай Костов остана впечатлен от играчи на Левски, викна ги на разговор

Левски отпътува за летния си лагер в Правец, където ще се готви за новия сезон у нас. В последния момент „сините“ редици се увеличиха драстично.
Обратно на „Герена“
Към групата на тима се присъединиха националните състезатели, които имаха ангажименти в квалификациите за Евро 2024 г. Столичният гранд излъчи петима „трикольори“. Четирима от тях взеха дейно участие в напечените мачове срещу Литва (1:1) и Сърбия (1:1).
Единствен от тях Пламен Андреев не съумя да запише минути под рамката на вратата за двете срещи. Марин Петков игра пълни 90 минути и в двата двубоя. Патрик-Габриел Галчев направи своя дебют при мъжете, докато Андриан Краев се включи срещу сърбите, но не и при визитата на Литва. Последният – Илиян Стефанов, влезе като резерва и двата пъти.

Отзивите
Петимата вчера са се срещнали със своите съотборници в Левски, както и с новия си треньор Николай Костов. Те показали добри физически показатели, което се понравило на наставника, информира „Тема Спорт“.
Той извикал всеки от тях на личен разговор. Националите получиха и специално внимание внимание по време на заниманията, а малко по-късно отборът потегли за Правец.
Какъв е приоритетът на „сините“ и Костов за трансферния прозорец?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg