Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Добрин Гьонов обяви причината за раздялата с Любослав Пенев

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира раздялата с треньора на отбора Любослав Пенев.
„Причините за оставката на Любослав Пенев са различия в нашите визии за бъдещето на клуба. Той прецени така. Ние сме изключително благодарни за работата, която свърши в този период от около половин година”, обяви Гьонов пред Euronews Bulgaria.
„Нищо лошо не може да кажем към хора, допринесли толкова много в миналото на ЦСКА, както и сега. Пожелаваме на г-н Пенев, г-н Здравков и г-н Томанов успех! Нашите взаимоотношения са прекрасни. През следващата седмица всички от ръководството ще обсъждаме кой е най-добрият вариант за нов старши треньор“, допълни изпълнителният директор на клуба.
„Считам, че отборът ни е доста подготвен. Имаме намерение да се подсилим с няколко състезатели. Вече имаме договорка с един бразилски състезател. През миналата седмица взехме един младежки национал. Който и треньор да дойде, мисля, че ще бъде доволен от състава и от организацията в целия клуб“, добави ръководителят на “червените”.
Той разкри и какво предстои за ЦСКА през януари, когато тимът ще проведе интензивна подготовка преди старта на пролетния полусезон.
“Отборът ще бъде близо три седмици на лагер в Белек, Турция. Там ще изиграе шест контролни срещи. Това ще бъде обявено официално. Относно противниците – сред тях има много интересни имена, но нека това излезе официално от клуба. Не искам да издавам информация, която е вътрешна”.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Огромна сензация! Любослав Пенев поема друг отбор от Първа Лига, но не е Ботев Пловдив
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg