Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Димитър Бербатов: Феновете са прави, когато скандират "мафия"

Един от най-великите български футболисти в историята – Димитър Бербатов, отправи поредните обвинения към ръководството на Българския футболен съюз.
Този път, бившият ас на ЦСКА и Манчестър Юнайтед намеси феновете у нас, чиито скандирания често са насочени именно към управляващите българския футбол. 
“Агитките казват на БФС, че е мафия, след това на съдийството, че е мафия. Тъй като времето минава, част от нещата, които се пеят, са така. Мога да го гарантирам”, категоричен бе Бербатов в “Седмицата“ по “Дарик”. 
Топ реализаторът с националната фланелка за всички времена е обичан, но и често остава неразбран от родните запалянковци. Той неведнъж е “осъждал” техни действия като обиди, агресия и расизъм, а откакто е кандидат за управление на БФС, страни от клубните си пристрастия. 
Освен управляващите футбола у нас, той “жегна” и част от политиците, които се изказват по наболелите теми покрай най-популярната игра.
“Думата мафия е залегнала в нашия речник като нещо, което не е хубаво и не трябва да се случва. Интересувам се от политическия живот в България, но след като всички дават мнения за футбол, защо и аз да не започна да давам мнение за политика, филмово изкуство, радио водещи и т.н.
Може би ще звуча глупаво отстрани, но дано се припознаят хората, които никога не са играли футбол, колко смешно звучат, когато го коментират“, завърши Бербатов.
Ето за какво важно решение в началото на идната година разкри Бербатов

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg