Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Димитър Бербатов е категоричен: Има доказателства, че Конгресът е опорочен

Димитър Бербатов е категоричен, че Конгресът от 12 октомври за президент на БФС е невалиден и трябва да бъде насрочен нов.  По-рано екипът на  се похвали, че е спечелил битката в съда срещу БФС по повод конгреса на 12 октомври 2021 година, в който Борислав Михайлов бе преизбран за президент на българския футбол.
Има доказателства, че Конгресът е опорочен

“Решението на Апелативния съд променя нещата, защото показва, че решението на Софийския градски съд да не разгледа по същество делото е грешно и сега го връща в СГС да го разгледа. Именно, че членовете на БФС са в пълното си право да обжалват решението на този опорочен Конгрес от 12 октомври. Сега трябва да тръгне делото по същество. Клубовете, които обжалват, имат доказателства, че Конгресът е опорочен”, категоричен бе Бербатов пред bTV.
Конгресът е невалиден и ще бъде определен за невалиден. Като тръгне делото по същество, не виждам друг избор, освен да се окаже, че Конгресът е опорочен и трябва да бъде насрочен нов“, коментира Бербатов темата.  Твърде е вероятно този процес да отнеме доста дълго време, а и да ангажира няколко съдебни инстанции. Към днешна дата все още няма решение от съда, което да е отменило изборите на конгреса от 2021 г. Самият Бербатов наскоро заяви, че не е никак лесно да се сложи край на статуковото в БФС.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg