Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Диана Димитрова скочи жестоко на Костадин Костадинов

Актрисата Диана Димитрова се обърна с много тежки думи в социалните мрежи към лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов. Повод за гнева на екранната д-р Огнянова стана протестът на партията и нейните привържаници, които възпрепятстваха прожекция на филм, за който твърдят, че има педофилски подтекст.
Вижте още: Меди и Моника Валериева окончателно се разделиха

„Като човек, който създава изкуство, като гражданин на Република България, като човек, който приема различията на хората и желаещ да се нарече “европеец“ съм омерзена от вчерашната акция на симпатизанти на “ Възраждане “ спрямо прожекцията на филма “ Близо “ във Варна. Заплахи, грозни думи, и разбира се през това време милицията спинка.
Никога досега не съм изразявала мнение конкретно, но ниското чело и вторачения поглед на вожда им, меко казано ме притесняват и асоциациите в главата ми започват да се появяват“, гласи част от поста на актрисата. 
Диана Димитрова сподели още, че е изгледала филма, който бе заклеймен от Костадин Костадинов и симпатизантите на партията му, и е категорична, че няма нищо нередно в него.
Вижте още: Златка Димитрова изригна: Баща ми беше „убит“ от лекар
„Сори, пичове, можете да си избръснете малкия черен мустак, защото центъра на филма, не е изобщо КОНКРЕТНО за гейовете. Той е за нещо много по-голямо. Уви, когато си едноклетъчна амеба, възприятията се свеждат единствено до насилие.“, написа още Димитрова.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg